• Новак
JSJJTGB Филм Отпорници 100pcs 220k ohm 1/4W 220k Метал Филм Отпорник 220kohm 0.25 W

JSJJTGB Филм Отпорници 100pcs 220k ohm 1/4W 220k Метал Филм Отпорник 220kohm 0.25 W

DEN 1605.60

Достапност
Достапно за нарачка

Многу тип на SMD отпорници избрани,може да ги исполни вашите различни побарувачката.Лесни, Преносливи, Лесен и брз пристап до секоја вредност со про-подредени колекции. 100% сосема нов и висок квалитет.Одлична алатка за телевизија, аудио опрема, компјутер, interphone, далечински управувач и многу други града. 1.2 ohm 1.5 ohm 2 ohm 2.2 ohm 2.4 ohm 2.7 ohm 3 ohm 3.3 ohm 3.6 ohm 3.9 ohm 4.3 ohm 4.7 ohm 5.1 ohm 5.6 ohm 6.2 ohm 6.8 ohm 7.5 ohm 8.2 ohm 9.1 ohm 10 ohm 11 ohm 12 ohm 15 ohm 16 ohm 18 ohm 20 ohm 22 ohm 24 ohm 27 ohm 30 ohm 33 ohm 36 ohm 39 ohm 43 ohm 47 ohm 51 ohm 56 ohm 62 ohm 68 ohm 75 ohm 82 ohm 91 ohm 100 ohm 110 ohm 120 ohm 150 ohm 180 ohm 200 ohm 220 ohm 240 ohm 270 ohm 300 ohm 330 ohm 360 ohm 390 ohm 430 ohm 470 ohm 510 ohm 560 ohm 620 ohm 680 ohm 750 ohm 820 ohm 910 ohm 1 K ohm 1.1 К ohm 1.2 К ohm 1.3 К ohm 1.5 К ohm 1.8 К ohm 2К ohm 2.2 К ohm 2.4 К ohm 2.7 К ohm 3 K ohm 3.3 К ohm 3.6 К ohm 3.9 К ohm 4.3 К ohm 4.7 К ohm 5.1 К ohm 5.6 К ohm 6.2 К ohm 6.8 К ohm 7.5 К ohm 8.2 К ohm 9.1 К ohm 10 K ohm 12 K ohm 13 K ohm 15 K ohm 18 K ohm 20 K ohm 22 K ohm 27 K ohm 30 K ohm 33 K ohm 36 K ohm 39 K ohm 43 K ohm 47 K ohm 51 K ohm 56 K ohm 62 K ohm 68 K ohm 75 K ohm 82 K ohm 91 K ohm 100 K ohm 120 K ohm 150 K ohm 160 K ohm 180К ohm 200 K ohm 220 K ohm 240 K ohm 270 K ohm 300 K ohm 330 K ohm 360К ohm 390 K ohm 430 K ohm 470 K ohm 510 K ohm 560 K ohm 620 K ohm 680 K ohm 750 K ohm 820 K ohm 910 K ohm 1 M ohm 1.5 М ohm 2 M ohm 2.7 M ohm 3.3 M ohm 4.7 М ohm 5.6 М ohm 10 M ohm.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат