• Новак
UpBright Нов Автомобил DC Адаптер за Garmin TA20 2539LMT Nuvi GPS P/N:320-00239-70 5V 2A Авто Возило Брод RV Camper запалка приклучок за Приклучок за Кабелот за Напојување Кабелот на Полначот на Б?

UpBright Нов Автомобил DC Адаптер за Garmin TA20 2539LMT Nuvi GPS P/N:320-00239-70 5V 2A Авто Возило Брод RV

DEN 420.00

Достапност
Достапно за нарачка

Тестирани Единици.Во Голема Работна Состојба.Up Bright 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 цела година гаранција за услугите.Up Bright НОВ Автомобил 5 V DC Адаптер Компатибилен со Garmin TA20 2539 LMT Nuvi GPS P/N : 320-00239-70 55 LMT 56 LMT 65 LMT 66 LMT 2457 LMT 2497 LMT 2557 LMT 2577 LT 2597 LMT dezl 560 LMT, 560 LT, во ЖИВО! 1695 Nuvi 1100, 1100 LM 1200, 1250, 1260 T 5 VDC 2 A Авто Возило Брод RV Camper запалка приклучок за Приклучок за Кабелот за Напојување Кабелот на Полначот на Батеријата ПСУ.Одговара : Garmin 1300, 1300 LM, 1350, 1350 LMT, 1350 T, 1360, 1370 T, 1390 LMT,1390 T 1450, 1450 LM, 1450 LMT, 1450 T, 1490 LMT, 1490 T 1690, 1695 200, 200 W, 205, 205 W, 2200, 2250, 2250 LT, 2300, 2300 LM, 2350, 2350 LMT, 2350 LT, 2360 LMT, 2360 LT, 2370 LT, 450, 2450 LM, 2455 LMT, 2455 LT, 2460 LT, 2460 LMT, 2475 LT,.Одговара : Garmin 2495 LMT 250, 250 W, 2555 LMT, 255, 255 W, 255 WT, 2595 LMT, 260, 260 W, 265 T, 265 WT, 270, 275 T, 275 WT, 285 WT, 295 W 30, 3450, 3450 LM, 3490 LMT, 350, 360, 370, 3750, 3760 LMT, 3760 T, 3790 LMT, 3790, 40, 40 LM, 465, 465 LMT, 465 T 50, 500, 50 LM, 550. Up Bright НОВ Автомобил 5 V DC Адаптер Компатибилен со Garmin TA20 2539 LMT Nuvi GPS P/N : 320-00239-70 55 LMT 56 LMT 65 LMT 66 LMT 2457 LMT 2497 LMT 2557 LMT 2577 LT 2597 LMT dezl 560 LMT, 560 LT, во ЖИВО! 1695 Nuvi 1100, 1100 LM 1200, 1250, 1260 T 1300, 1300 LM, 1350, 1350 LMT, 1350 T, 1360, 1370 T, 1390 LMT,1390 T 1450, 1450 LM, 1450 LMT, 1450 T, 1490 LMT, 1490 T 1690, 1695 200, 200 W, 205, 205 W, 2200, 2250, 2250 LT, 2300, 2300 LM, 2350, 2350 LMT, 2350 LT, 2360 LMT, 2360 LT, 2370 LT, 450, 2450 LM, 2455 LMT, 2455 LT, 2460 LT, 2460 LMT, 2475 LT, 2495 LMT 250, 250 W, 2555 LMT, 255, 255 W, 255 WT, 2595 LMT, 260, 260 W, 265 T, 265 WT, 270, 275 T, 275 WT, 285 WT, 295 W 30, 3450, 3450 LM, 3490 LMT, 350, 360, 370, 3750, 3760 LMT, 3760 T, 3790 LMT, 3790, 40, 40 LM, 465, 465 LMT, 465 T 50, 500, 50 LM, 550 5 VDC 2 A Авто Возило Брод RV Camper запалка приклучок за Приклучок за Кабелот за Напојување Кабелот на Полначот на Батеријата ПСУ CECCCROHS.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат