• Новак
19.5 V 3.33 НА 65W AC Адаптер за Лаптоп, Полнач за ProBook HP 640 G2,650 G2,430 G3,440 G3,450 G3,455 G3,470 G3; P/N: H6Y89AA PA-1900-32HE PPP009C PPP012D-S PPP012L-E PA-1450-56HA Кабелот за Напојување

19.5 V 3.33 НА 65W AC Адаптер за Лаптоп, Полнач за ProBook HP 640 G2,650 G2,430 G3,440 G3,450 G3,455 G3,470

DEN 319.92

Достапност
Достапно за нарачка

Одговара лаптоп модели : Pro Book HP 430 G3, 440 G3, 450 G3, 455 G3, 470 G3 ,640 G2,650 G2 Лаптоп Компјутер Серија Лаптоп, HP Завист Touchsmart Sleekbook M6-К, M6-N, M6-W, M7-J, M7-К, M7-N Серија Лаптоп, HP ЗАВИСТ Touch Smart 15-j 17-j Серија Лаптоп( Детален модел види подолу опис на производот.Ве молиме проверете ја вашата origianl полнач е Совет е Сино!Компатибилен Models HP Pro Book 640 G2, 650 G2, 430 G3, 440 G3, 450 G3, 455 G3, 470 G3 HP Pro Book G3 Лаптоп Компјутер Series HP Лаптоп КОМПЈУТЕР : 15-AN051 DX 15-D069 WM 15-D079 WM 15-D037 DX 15-D038 DX 15-D053 CL 15-D035 DX 15-E029 TX 15-E026 TX 15-E020 US 15-E037 CL 15-E043 CL 15-F111 DX 15-F162 DX 15-F004 DX 15-F010 DX 15-F010 WM 15-F033 WM 15-F009 WM 15-F039 WM 15-G020 DX 15-G070 NR 15-G019 WM 15-P030 NR 15-R030 WM 15-R029 WM 15-R011 DX 15-R132 WMHP ЗАВИСТ Touch Smart : (Овој оглас е за 14-K0xxxx, 15-J0xxxx, 17-J0xxxx Серија)14-K001 XX 14-K001 TX 14-K002 TX 15-J000 17-J000 M7-J000 M6-K000 15-J011 DX 15-J052 NR 15-J063 CL 15-J067 CL 15-J003 CL 15-J173 CL 15-K020 US 15-K163 CL 15-K167 CL 15 T-K100 15 T-J100 15 T-K100 15 Z-J000 15 Z-J100 17-J140 US 17-J115 CL 17-J153 CL 17-J173 CL 17-J137 CL 17-J130 US 17-J020 US 17-J027 CL 17 T-J100 17-J011 NR 17-J013 CL 17-J021 NR 17-J023 CLHP Chrome Book : 14-Q000 14-Q010 DX 14-Q010 NR 14-Q020 NR 14-Q029 WM 14-Q030 NR 14-Q039 WM 14-Q049 WM 14-Q070 NR 14-Q000 SA 14-Q004 SA 14-Q005 SA 14-Q010 SA 14-Q001 TU 14-Q030 SG 14-Q050 CA 14-Q000 EF 14-Q001 EF 14-Q030 EF 14-Q031 EF 14-Q032 EF 14-Q001 XX 14-Q063 CLHP Павилјон x360 x2 11 11t 13 15 М3 : 11-K120 NR 13-S128 NR 13-S192 NR; Touchsmart 15-N 15-F : 15-N210 US 15-N210 DX 15-N211 DX 15-N220 US 15-N228 US 15-N230 US 15-N240 US 15-N260 US 15-N280 US 15-N290 NR 15 Z-N200 15-F111 DX 15-F211 WM 17-G192 DX М3-U001 DX М3-U003 DXHP Завист x360 x2 13 15 M6 M7 : 13-J002 DX 15-C001 DX 15-U010 DX 15-U011 DX 15-U110 DX 15-U111 DX M6-AE151 DX M6-AQ003 DX M6-AQ005 DX M6-AR004 DX M6-P013 DX M6-P113 DX M6-W010 DX M6-W103 DX M6-W105 DX M6-W101 DX M7-J000 M7-J010 DX M7-J020 DXHP Elite Book Folio 1040 G1 G1 Q52 UT G4 U67 UT F2 R68 UT F2 R69 UT F2 R70 UT F2 R71 UT F2 R72 UTCompatible Дел Numbers PPP009 A PPP009 D 710412-001 709985-002 714657-001 HSTNN-DA15 HSTNN-LA15 714149-001 714149-002 714149-003 PA-1650-34 HE AD9043-022 G2 HSTNN-CA15 740015-002. 24 x 7-Мејл Поддршка, 12 Месеци гаранција, 30 Дена Гаранција за враќање на Парите.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат

Заштитна Носат Фармацевт-Двојно, најголемиот Дел: Има разно. објекти 2 најголемиот дел кантите Страна оптоварување,

УКИНА Разно.предмети во 2 најголемиот Дел кантите.MOUTING Вол или во прилог на дното на BOWMAN PS0190212 единица.Ја

DEN 3264.00