• Новак
Devilbiss N038785 Воздушниот Компресор Клипот Род Собрание

Devilbiss N038785 Воздушниот Компресор Клипот Род Собрание

DEN 1087.20

Достапност
Достапно за нарачка

Одговара на Dewalt модели D55146 Тип 1, D55167 Тип 2, D55168 Тип 1, D55146 Тип 3, D55168 Тип 3 и D55168 Тип 4. Одговара на Dewalt модели D55168 Тип 2, D55146 Тип 2, D55167 Тип 1, D55167 Тип 3, D55149 Тип 4 и D55168 Тип 5. Одговара на Црно-Декер модели 919-16760 Тип 0, 919-16761 Тип 0, 919-16762 Тип 0 и 919-16763 Тип 0. Водечки производител на компресори за воздух, воздухот алатки, електрични генератори, nailers и staplers и притисок подлошки.На Devilbiss N038785 Воздушниот Компресор Клипот Род Собранието е компатибилна со следниве модели : D55146, D55167, D55168, D55146, D55168, D55168 и повеќе.Devilbiss е една од водечките производителот на компресори за воздух, воздухот алатки, електрични генератори, nailers и staplers и притисок подлошки.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат