• Новак
Течни Или Пена Сапун Фармацевт Автоматско Миење на рацете за Миење Интелигентни Индукција Пенење Машина за Кујна Бања Раздавам Домаќинство Намирници Нови Алатки (

Течни Или Пена Сапун Фармацевт Автоматско Миење на рацете за Миење Интелигентни Индукција Пенење Машина за

DEN 940.80

Достапност
Достапно за нарачка

Течни или Пена Сапун Фармацевт Автоматско Миење на рацете за Миење Интелигентни Индукција Пенење Машина за Кујна Бања Раздавам.Забелешка : Овој линк има четири опции.Тие поддршка на пена или течни , ве молиме изберете она што ви треба. (Може да не ги поддржуваат и двете течни и пена.) Капацитет : 200ml Working Напон : DC/6 VNet Тежина : 170g/0.37 lb Product Големина : 70*94*188mm Adaptation Батеријата Спецификација : 4*AAA батерија(Не се вклучени)Сертификација : CE ROSH FCCRegular Бои : Бела, Black If ќе се судрите со овие проблеми за време на употреба, тука се и решенија : 1. Сапун раздавам светлина, но не можат да се користат нормално и решенија : за сапун диспензерот : чистење на сапун фармацевт, додадете вода и користете го за некој период на време, тоа може да биде дека сапун се зацврсти и затнување на инфузија цевка, рестартирајте го тоа неколку пати.за soaming диспензерот : пенење фармацевт треба да се користат специјални пенење рака sanitizer, ако тоа е обична рака sanitizer, треба да го додадете 1 : 1 или 1 : 2 вода, се тресат добро.2. Сапун протекување од батеријата кутија и решенија : Сув сапун фармацевт, не додавајте премногу да 2/3 од местото каде што рака sanitizer е полни, и да се избегне места со многу вода кога го користите.3. Прекумерна дистрибуција на рака sanitizer и решенија : износот на рака sanitizer дистрибуирани секое време не може да се прилагоди, ниту, пак, може да биде точно да се фиксирани во 1ml.Ако ваквите проблеми се случи, тие не можат да се вратат или да се разменуваат.4.Поради долги транспорт, кутијата може да бидат оштетени, но тоа нема да влијае на нормална употреба.

Спецификацијата

4*AAA battery(Not included) :
Certification:
CE ROSH FCC
Regular Colors:
White, Black
If you encounter these problems during use, here are solutions:
1. The soap dispense light on but cannot be used normally and solutions:
for the soap dispenser:
clean the soap dispenser, add water and use it for a period of time, it may be that the soap is solidified and clogging the infusion tube, restart it several times.
for the soaming dispenser:
foaming dispenser needs to use special foaming hand sanitizer, if it is ordinary hand sanitizer, you need to add 1
2. Soap leaks from the battery box and solutions:
Dry the soap dispenser, do not add too much to 2/3 of the place where hand sanitizer is refilled, and avoid places with a lot of water when using it. :
3. Excessive distribution of hand sanitizer and solutions:
The amount of hand sanitizer distributed each time cannot be adjusted, nor can it be accurately fixed at 1ml. If such problems occur, they cannot be returned or exchanged. :
4.Due to long-distance transportation, the box may be damaged, but it will not affect normal use :

Со стоката дадена додека купуваат

КООРДИНАТОР Козметика, Шминка Четки Складирање Кутија Цилиндрични Случај Складирање Кармин Четка Пен Носителот

*.Уникатен дизајн круг пенкало купот на носителот може да се сместат моливи, фломастери, гел пенкала, шм

DEN 955.20