• Новак
Colorimeter, Преносни Боја Аналитичар за Боја Разлика Мерење

Colorimeter, Преносни Боја Аналитичар за Боја Разлика Мерење

DEN 1435.20

Достапност
Достапно за нарачка

5 мало Извор Услови : A, B, C, D50, D55, D65, D75, F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7, F8, F9, F10, F11, F12 CWF, U30, DLF, NBF, TL83, TL84, U35 Field на Гледање : 2°, 10°Интерфејс : USBScreen : IPS Полн Екран во Боја (135x240, 1.Функција : 1.3 in Wavelength Интервал : 10см / 3.Тоа може да се поврзе со АПЛИКАЦИЈАТА за да воспоставува своја база на податоци во облак, што е погодно да ја видите во секое време.Тоа може да се измери 20 параметри, како што yellowness, белина, се крие моќ и постојаност на боја. D / 8 (SCI) мерење структура, се одрази боја себе повеќе објективно, намалување на влијание на објект текстура на мерење.Вештачка интелигенција точно да се согледа боја и мерка боја точно, подржува автоматска калибрација, лесно за ракување. Вештачка интелигенција точно да се согледа боја и мерка боја точно, подржува автоматска калибрација, лесно за ракување.9 in Wavelength Опсег : 400-700nm Measurement Стабилност : ΔE≤0.D / 8 (SCI) мерење структура, се одрази боја себе повеќе објективно, намалување на влијание на објект текстура на мерење. Тоа може да се измери 20 параметри, како што yellowness, белина, се крие моќ и постојаност на боја.1 (Мерка Табла 30 Пати Секој 5s)Мерење на Времето : 1.Спецификација : Состојба : 100% Сосема New Item Тип : Боја Разлика Meter Material : ABSMeasurement Структура : D : D/8, Вклучувајќи Specular Рефлексија на Светлината (SCI)Тест Индекс : Спектар Reflectance CIE-Лабораториски, CIE-LCh, CIE-Luv, XYZ, Yxy, RGBColor Разлика (ΔE*ab,ΔE*смс,ΔE*94,ΔE*00)Белина (ASTM E313-00, ASTM E313-73, CIE/ISO, AATCCfor Ловец, Taube Berger Stensby) Yellowness (ASTM D1925, ASTM E313-00, ASTM E313-73) Blackness (Моите, ДМ), Дамка, Стабилност, Постојаност на Боја, Нијанса (ASTM E313-00)Боја Густина (A, T, E, M), Metamerism Индекс Milm For Munsell, се Крие Моќ, Сила (Боја Сила, Нијансирање Моќ)Осветлување Извор : LED (Целосна Бендови Избалансирани LED Извор на Светлина)Мерење на Устата Дијаметар : 8mm / 0. Тоа може да се поврзе со АПЛИКАЦИЈАТА за да воспоставува своја база на податоци во облак, што е погодно да ја видите во секое време.Опремени со IPS колор екран, обезбедува 26 видови на евалуација извори на светлина и поддржува 2 ° и 10 ° поле на гледање.

Спецификацијата

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Color Difference Meter
Material:
ABS
Measurement Structure:
D/8, Including Specular Reflection Light (SCI)
Test Index:
Spectrum Reflectance
CIE-Lab, CIE-LCh, CIE-Luv, XYZ, Yxy, RGB :
Color Difference (ΔE*ab,ΔE*cmc,ΔE*94,ΔE*00) :
Whiteness (ASTM E313-00, ASTM E313-73, CIE/ISO, AATCC :
for Hunter, TaubeBergerStensby) :
Yellowness (ASTM D1925, ASTM E313-00, ASTM E313-73) :
Blackness (My, DM), Stain Fastness, Color Fastness, Tint (ASTM E313-00) :
Color Density (A, T, E, M), Metamerism Index Milm :
For Munsell, Hiding Power, Strength (Dye Strength, Tinting Power) :
Lighting Source:
LED (Full Bands Balanced LED Light Source)
Measuring Mouth Diameter:
8mm / 0.3in
Wavelength Interval:
10cm / 3.9in
Wavelength Range:
400-700nm
Measurement Stability:
ΔE≤0.1 (Measure Whiteboard 30 Times Every 5s)
Measuring Time:
1.5s
Light Source Conditions:
A, B, C, D50, D55, D65, D75, F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7, F8, F9, F10, F11, F12
CWF, U30, DLF, NBF, TL83, TL84, U35 :
Field of View:
2°, 10°
Interface:
USB
Screen:
IPS Full Color Screen (135x240, 1.14in)
Battery Capacity:
4.2V/76

Со стоката дадена додека купуваат