• Новак
ANTIEE DG06XL 925149-855 Лаптоп со Батерија за HP Знак X 17-АП 17-AP0XX AP001TX AP046TX AP045TX AP000NB AP003NE AP005NG 17-AP010NR AP020NR AP047TX DGO6XL HSTNN-DB8G 925197-271 TPN-Q197 11.55 V 99Wh

ANTIEE DG06XL 925149-855 Лаптоп со Батерија за HP Знак X 17-АП 17-AP0XX AP001TX AP046TX AP045TX AP000NB AP003NE

DEN 930.48

Достапност
Достапно за нарачка

Ве молиме да го заштитите вашиот екран и touchpad.Може да се должи на проводници материјал оштетени кој лаптоп плоча и батеријата анодна и катод контакт позиција, може да се обидете да го потврдите со вашата оригинална батерија.DG06 XL HSTNN-DB8 G 925197-271 925149-855 DG06099 XL.Ве молиме имајте секој шраф сте отстранети.Сите ANTIEE батерии се УЛ / CE / FCC / Ro HS Уверение за безбедност, ние сме убедени во извршувањето на замена на батеријата.Полнење тоа за околу 50% кога ќе складирање на долг рок. 【ANTIEE По-продажбата на】Ние ја поддржуваме 12 месеци гаранција, 30 дена за враќање на пари, 24 x 7-мејл поддршка.Состојба : Brand new од високо квалитетни материјали, врвот кола и паметни чип.Проверете дали батеријата диск е во нормална состојба, ако не, преземете соодветни возачот софтвер ажурирање.Ако имате сомнежи за инсталирање на нова батерија, пребарување за батеријата отстранување упатства на Интернет ќе ви помогне. Капацитет : 99 Wh 8572m Ah.Празнење на новата батерија 10% (не 0%), потоа трошоци(100% ) и циклус 3-4 пати да се разбудам на нови battery.Бидете сигурни дека интерфејс е правилно поврзан со неговиот штекер. 17-ap000na, 17-ap000nb, 17-ap000nd, 17-ap000ne, 17-ap000nf, 17-ap000ng, 17-ap000nj, 17-ap001tx, 17-ap002np, 17-ap000nt, 17-ap005tx, 17-ap027tx, 17-ap047tx, 17-ap000ur, 17-ap006nf, 17-ap030nd, 17-ap001nl, 17-ap001nf, 17-ap006tx, 17-ap031tx, 17-ap006ng, 17-ap001no, 17-ap007tx, 17-ap033tx, 17-ap032ng, 17-ap001ur, 17-ap009tx, 17-ap050na, 17-ap002ni, 17-ap010tx, 17-ap092ms, 17-ap051nr, 17-ap003na, 17-ap013tx, 17t-ap000 cto, 17-ap0xx, 17-ap003no, 17-ap016tx, 17-ap003ur, 17-ap019tx, 17-ap000ni, 17-ap004no, 17-ap022tx, 17-ap001np, 17-ap000np, 17-ap005nb, 17-ap025tx, 17-ap020nr, 17-ap000nw, 17-ap005ur, 17-ap028tx, 17-ap000, 17-ap001nb, 17-ap006nl, 17-ap030tx, 17-ap002ng, 17-ap001ni, 17-ap006ur, 17-ap032tx, 17-ap007ng, 17-ap001ns, 17-ap008nn, 17-ap034ng, 17-ap002no, 17-ap002nb, 17-ap010nd, 17-ap053na, 17-ap036ng, 17-ap002tx, 17-ap011tx, 17-ap100, 17-ap052nr, 17-ap003nf, 17-ap014tx, 17-ap045tx, 17-ap003ns, 17-ap017tx, 17-ap004nf, 17-ap020tx, 17-ap004tx, 17-ap023tx, 17, 17-ap000ns, 17-ap005nf, 17-ap026tx, 17 ap010nr, 17-ap000nx, 17-ap006nc, 17-ap029tx, 17-ap001ne, 17-ap006no, 17-ap031ng, 17-ap005ng, 17-ap001nn, 17-ap007nf, 17-ap033ng, 17-ap030ng, 17-ap001tx, 17-ap008tx, 17-ap034tx, 17-ap003ne, 17-ap002nf, 17-ap010nr, 17-ap090nz, 17-ap035ng, 17-ap002ur, 17-ap012tx, 17-ap100 cto, 17-ap046tx, 17-ap003nn, 17-ap015tx, 17-ap003tx, 17-ap018tx, 17-ap004nl, 17-ap021tx, 17-ap000no, 17-ap004ur, 17-ap024tx, 17-ap012ur и повеќе.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат