микро Sd картички - Savetheeastfork.org

микро Sd картички - Savetheeastfork.org

микро Sd картички - Savetheeastfork.org

Микро Sd Картичка 512GB Мемориската Картичка со Картичка Адаптер Класа 10 Висока Брзина Smart Картичка за паметен

DEN 335.76
Оценка:

Микро SD картичка со полнач : Микро sd картичка 512 GB + SD адаптер картичка, може да се стави на микро sd картичк

Подобрена Верзија NM Мемориската Картичка 256GB 90MB/S Нано Мемориската Картичка Нано Картичка се Погодни само

DEN 1919.76
Оценка:

NM 256 GB КАРТИЧКА.Поддршка huawei Mate30 серија(Mate30 / Mate30 ПРО) / Mate40 серија(Mate40 / Mate40 PRO).НАНО 256 GB КАРТИЧКА.Поддршка hu